طبقه بندی قارچ ها براساس شکل تغذیه ای

  1.    قارچ های خوراکی ـ دارویی
    مانند قارچهای صدفی، دکمهای، شیتاکه، ولواریلاو
  2. قارچ های دارویی
    به علت دارا بودن نوعی بافت خاصیت خوراکی ندارند، ولی عصاره آنها خواص دارویی دارد، مانند گنودرمالوسیدیم
  3. قارچ های غیر خوراکی
    قارچهایی که نه خاصیت خوراکی دارند و نه سمی هستند مانند قارچهای جنگلی
  4. قارچ های سمی
    این قارچها به علت دارا بودن مواد خاصی در بافت خود خاصیت سمی داشته و قابل مصرف نیستند. این نوع
    قارچها ایجاد مسمومیت و در نهایت باعث مرگ میشوند. مانند آمانتیای سفید یا قرمز

قارچها شامل انواع گوناگونی میشوند زیرا بیش از 38هزار نوع قارچ وجود دارد که بعضی از آنها سمی و
بعضی دیگر قابل خوردن میباشند. رنگ، شکل و اندازۀ قارچ ها میتواند خیلی متنوع و مختلف باشد.

مزایای پرورش قارچ صدفی

  1. عدم نیاز به زمین با مساحت زیاد و مرغوب
  2. عدم فصلی بودن کشت
  3. عدم وابستگی ارزی
  4. عدم نیازنسبی به آب
  5. استفاده از پسماند های زراعی برای تهیه بستر کشت
  6. معمولاً قیمت محصول در حد توان و تمایل خرید مصرف کننده است.